Tegelzetten: Een stukje vakwerk

Het is en blijft een vak. Een mooie strakke wand of vloer met tegels. Met een mooie voeg. Bij elke opdracht voor het plaatsen van tegels gaan we er volledig voor. Strak en mooi. 

Natuurlijk hebben wij concurrenten van andere tegelzetters. Maar wij blijven vasthouden aan onze kwaliteit en manier van werken. Al decennia lang zijn wij een gerenommeerde naam als het gaat om tegelzetten. In de loop der jaren zijn er steeds meer tegels op de markt gekomen met allemaal verschillende kwaliteiten. Een keuze maken uit al deze tegels is dan ook niet eenvoudig. Samen met u kijken wij waar de tegels voor gebruikt gaan worden. Vervolgens leggen wij u de keuze voor aan de kwaliteiten van tegels. Juist in deze fase is het verstandig om de juiste tegel te kiezen. 

Voor badkamers en keukens zijn verschillende soorten tegels bruikbaar. Na de keuze leggen wij u nog voor met welke techniek we de tegel gaan plaatsen. Met de juiste techniek kunnen we rekening houden met de ruimtewerking van de tegelwand of vloer. Laat u eens verrassen met de mogelijkheden van tegelwerken die wij hebben. 

Een sfeerimpressie van wat wij doen

Vol trots laten wij u graag ons vakwerk zien. Wij hebben recent het tegelwerk verzorgd voor 't Goude Hooft in Den Haag. Door het gehele pand van 't Goude Hooft is ons tegelwerk terug te zien. Als u eens lekker gaat genieten bij 't Goude Hooft kijk dan zeker eens om u heen. Wellicht inspirerend voor uw ideeen. Bekijk de sfeerimpressie. 

Bekijk ons laatste project: 't Goude Hooft

Advies over tegels en technieken 

In de loop der jaren hebben wij als vakmensen de ontwikkelingen en trends kunnen volgen als het gaat om tegelwerken. Wij hebben geen winkel, maar verlenen service en ondersteuning bij de keuze van tegels. En natuurlijk leggen wij dit op een vakkundige wijze. 

Tegelzetten is ons eigenlijke echte vak. Voor elke locatie hebben wij een oplossing. En juist voor elke locatie is maatwerk nodig. Niet elke tegel is geschikt voor bepaalde locaties. Tegels in natte ruimten dienen echt aan andere eisen te voldoen, dan bijvoorbeeld vloertegels in een hal, woonkamer of kantoor. Wij leggen u uitgebreid uit welke type tegel u dient aan te schaffen. Vervolgens adviseren wij u ook welke soort voeg u dient te gebruiken. 

Na deze inventarisatie gaan wij voor u aan de slag. Het aantal vierkante meters is voor ons geen enkel probleem. Wij leggen tegels in kleinere toiletten tot hele kantoor- of showroomvloeren. 

 

 

Kom met uw idee

Bel of mail ons eens met uw idee voor nieuwe tegels in huis of bedrijfspand. Met tegels en de juiste technieken kunt u bijvoorbeeld een enorm ruimtelijk effect realiseren. Kleine ruimtes maken wij optisch ruimer en grote ruimtes maken wij optisch gezelliger. Puur door op de juiste manier de tegels te leggen. 

Door onze ervaring kunnen wij uw idee direct omzetten naar een advies. Ook kunnen wij snel een offerte opstellen die binnen uw budget valt. Wij staan in contact met vele leveranciers van diverse tegelmerken. U ontvangt dus niet alleen een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden, maar wij zorgen er ook voor dat u de juiste tegel tegen de juiste prijs kunt aanschaffen. Dit is de belangrijkste reden waarom onze opdrachtgevers het tegelwerk bij ons laten verzorgen. Wij zorgen voor een totaaloplossing en ontzorgen particulier en ondernemer bij tegelwerken. 

Neem gewoon eens contact met ons op. 

Informatie opvragen

Eventuele vragen of informatie over onze dienstverlening kunt u ook per mail aanbieden. Binnen 24 uur beantwoorden wij uw mail met een uitgebreid antwoord en / of advies. Mail naar info@hennieeckhardt.nl

Advies en offerte opvragen

Voor een uitgebreid advies kunt u contact opnemen met uw contactpersoon Hennie Eckhardt. In een eerste telefonisch onderhoud maakt Hennie Eckhardt een vervolgafspraak voor een advies en eventueel een offerte. Bel Hennie Eckhardt via 06-53382689. 

Afspraak maken

Wij bezoeken onze opdrachtgevers. Wij leggen ook bezoeken af buiten kantooruren. Op locatie begint al ons advies. Indien u een afspraak wilt maken op locatie, neemt u dan even telefonisch contact met op met Hennie Eckhardt via 06-53382689. 

info@hennieeckhardt.nl | Installatie | Verbouw | Renovatie
Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl