In één woord: Geweldig

Wij zijn een fan van het werken met composiet. Een enorm sieraad als keukenblad, als badkamerwand of gewoon als wand in huis of bedrijfspand. Zeer exclusief. 

Composiet is echt een enorme verrijking van een ruimte in huis of bedrijfspand. Composiet heeft verschillende mogelijkheden in gebruik. Multifunctioneel en ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Ook is het soort composiet waar wij mee werken te verkrijgen in verschillende kleuren. En dat is bijzonder bij dit soort exclusieve materialen. Vaak genoeg is de keuze beperkt in mogelijkheden en kleurcombinaties. Het plaatsen van composiet is echter wel vakwerk. Composiet is zwaar en het vereist vakkennis om het goed te plaatsen. 

Wij zijn een van de weinige specialisten in Nederland die composiet vakkundig kunnen plaatsen. Het meten, vervoeren en het uiteindelijk plaatsen van grote of kleine oppervlakten met composiet kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Bij interesse in composiet kunnen wij u voorbeelden laten zien van uitgevoerde werkzaamheden voor het plaatsen van composiet. Nogmaals, wij werken graag met composiet omdat het simpelweg ontzettend mooi en exclusief is. 

Hennie Eckhardt Composiet

Een sfeerimpressie van wat wij doen

Vol trots laten wij u graag ons vakwerk zien. Wij hebben recent het tegelwerk verzorgd voor 't Goude Hooft in Den Haag. Door het gehele pand van 't Goude Hooft is ons tegelwerk terug te zien. Als u eens lekker gaat genieten bij 't Goude Hooft kijk dan zeker eens om u heen. Wellicht inspirerend voor uw ideeen. Bekijk de sfeerimpressie. 

Bekijk ons laatste project: 't Goude Hooft

Wat is composiet?

Composiet is een natuursteen die uitermate geschikt is voor verwerking als materiaal in verblijfruimtes. Het kan worden gebruikt als keukenblad, als douchewand maar het kan ook een enorm mooi sieraad zijn als wand of vloer in kantoorgebouwen.

Het composiet wat wij adviseren is een composietgesteente dat tot 93% uit pure kwarts bestaat. Deze mix van kwarts bestaat uit hars en kleurstoffen van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast kunnen er ook stukjes glas, spiegel, Cristobalite of granietkorrels worden toegevoegd. Op deze manier krijgt elk type composiet een eigen identiteit en is het effect fantastisch. De combinatie zorgt er voor dat het composiet een mooie strakke uitstraling heeft.
 
Het composiet wat wij gebruiken is dusdanig slijtvast dat het nagenoeg superieur is aan overige steensoorten en in haar soort bijna vrij is van onderhoud. Zo heeft het werkblad van composiet bijvoorbeeld een antibacteriële bescherming. Unieke hygiënische eigenschappen, onderhoudsvriendelijk en ook nog eens in hoge mate hittebestendig. Daarnaast is het composiet wat wij gebruiken vlekbestendig. Zo is het niet poreus en is het composiet bestendig tegen de bekende vlekkenmakers en vloeistoffen die kringen achterlaten. Door een optimale hardheid en elasticiteit kunt u ook zware voorwerpen zoals pannen en ander keukengerei plaatsen op uw keukenblad. 
Het composiet is uitermate geschikt voor: 
 • keukenbladen
 • keukenwanden
 • badkamerbladen
 • badkamerwanden
 • als wand en/of vloer entree gebouwen

Wij hebben een enorm leuk assortiment aan kleuren en mogelijkheden met composiet. Een mooi alternatief voor tegelwerk. 

Topkwaliteit: Silestone composiet van Arte

Het enige composiet waar wij mee werken is Silestone by Arte®. Dit composiet is het eerste en enige werkblad uit kwarts met antibacteriële bescherming en biedt dus hygiënische eigenschappen die uniek zijn op de markt. Verder is het vriendelijk in onderhoud en in hoge mate hittebestendig. Wij zijn officieel dealer van Arte-producten.

Het topmerk Arte biedt topkwaliteit in composiet. Wij kunnen met het composiet van Arte enorm veel toepassingen doorvoeren in badkamer, keukens en andere verblijfruimtes in huis en bedrijfspanden. Het werken met composiet van Arte is echter wel vakwerk. Composiet wordt in principe gefabriceerd als grote plaat. Vervolgens kijken wij samen met u voor welk doel einde u het composiet wilt gebruiken. 

Composiet is een zwaar materiaal. Hierdoor is het werken met composiet en met name het inmeten en plaatsen van composiet vakwerk.Wij zorgen er voor dat het precies wordt opgemeten, zodat wij vervolgens rechtstreeks met Arte de juiste formaten kunnen laten leveren. Vervolgens plaatsen en monteren wij het composiet als wasbak, wandplaat, vloerplaat, traptreden. De mogelijkheden zijn onbeperkt met composiet. 

Silestone composiet by Arte heeft een hardheid van 7. Ten opzicht van diamant (hardheid 10) is dit composiet zeer krasbestendig.

Silestone composiet by Arte is niet poreus en uitermate bestand tegen vloeistoffen die normaliter voor vlekke zorgen.

Silestone composiet by Arte is hittebestendig, waardoor ook zware hete voorwerpen niet direct schade veroorzaken aan het materiaal.

Kortom: Een prachtig sieraad in huis of kantoor. Onderhoudsvrij. Multifunctioneel.

Voordelen Composiet

Zeer uitgebreide mogelijkheden met het prachtige composiet

 • Krasbestendig
 • Hygiënisch
 • Hittebestendig
 • Onderhoudsvrij
 • Multifunctioneel
 • Slijtvast

Als u een badkamer of keuken wilt laten installeren, verbouwen of renoveren, laat u dan zeker eens geheel vrijblijvend informeren over de zeer uitgebreide mogelijkheden van composiet. 

Hennie Eckhardt is de specialist in het adviseren, opmeten en plaatsen van composiet. 

Sfeerimpressie composiet

amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon
amazon

Informatie opvragen

Eventuele vragen of informatie over onze dienstverlening kunt u ook per mail aanbieden. Binnen 24 uur beantwoorden wij uw mail met een uitgebreid antwoord en / of advies. Mail naar info@hennieeckhardt.nl

Advies en offerte opvragen

Voor een uitgebreid advies kunt u contact opnemen met uw contactpersoon Hennie Eckhardt. In een eerste telefonisch onderhoud maakt Hennie Eckhardt een vervolgafspraak voor een advies en eventueel een offerte. Bel Hennie Eckhardt via 06-53382689. 

Afspraak maken

Wij bezoeken onze opdrachtgevers. Wij leggen ook bezoeken af buiten kantooruren. Op locatie begint al ons advies. Indien u een afspraak wilt maken op locatie, neemt u dan even telefonisch contact met op met Hennie Eckhardt via 06-53382689. 

info@hennieeckhardt.nl | Installatie | Verbouw | Renovatie
Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl