Advies en offerte opvragen

Uw contactpersoon voor Eckhardt Installatie Verbouw en Renovatie is

Hennie Eckhardt 

Direct telefonisch contact: 06-53382689.
Het kan zijn dat u onze voicemail krijgt. Wij zijn op dat moment advies aan het geven aan een opdrachtgever. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u snel terug.

Vraag stellen per mail info@hennieeckhardt.nl
Buiten kantooruren kunt u via onze mail uw vraag stellen. Wij zorgen er voor dat u binnen 24 uur een antwoord of een advies van ons ontvangt.

Afspraak maken op locatie
Wij hebben geen winkel. Onze service bestaat uit het bezoeken van de locaties waar de werkzaamheden plaats zullen vinden. Indien u een afspraak wilt maken dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Service en garantie

Eckhardt Installatie Verbouw Renovatie is een erkend tegelzettersbedrijf. Wij zijn officieel dealer van Arte producten. Wij geven garantie op onze werkzaamheden. Op materialen zijn zelfs garanties tot 10 jaar na oplevering. Vraag ons naar de voorwaarden en garanties. Eventuele aanbiedingen voor een badkamer kunt u bekijken op aanbiedingenpagina bekijken.

Informatie opvragen

Eventuele vragen of informatie over onze dienstverlening kunt u ook per mail aanbieden. Binnen 24 uur beantwoorden wij uw mail met een uitgebreid antwoord en / of advies. Mail naar info@hennieeckhardt.nl

Advies en offerte opvragen

Voor een uitgebreid advies kunt u contact opnemen met uw contactpersoon Hennie Eckhardt. In een eerste telefonisch onderhoud maakt Hennie Eckhardt een vervolgafspraak voor een advies en eventueel een offerte. Bel Hennie Eckhardt via 06-53382689. 

Afspraak maken

Wij bezoeken onze opdrachtgevers. Wij leggen ook bezoeken af buiten kantooruren. Op locatie begint al ons advies. Indien u een afspraak wilt maken op locatie, neemt u dan even telefonisch contact met op met Hennie Eckhardt via 06-53382689. 

info@hennieeckhardt.nl | Installatie | Verbouw | Renovatie
Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl