Hoe wilt u het hebben? 

We zijn nog geen keuken tegen gekomen, waar we geen oplossing voor hebben bedacht. Grote keukens, kleinere keukens. Overal hebben we leuke oplossingen voor. 

Wij merken dat de keuken steeds belangrijker wordt. Een gezellig samenzijn voor familie, maar ook voor collega's tijdens de lunchbreak. Wij richten keukens in voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden. Ook laten wij graag alternatieven zien om de keuken zo effectief mogelijk te gebruiken. Samen met u bekijken we de mogelijkheden aan materialen. Keukenbladen, kastjes, apparatuur, tegels. En wat dacht u van leuke oplossingen voor het wegwerken van leidingen en buizen. 

De keuze uit keukens en materialen is enorm. Juist in die fase kunt u een beroep op ons doen. Onze kennis stellen wij graag beschikbaar, zodat u een juiste keuze kunt maken voor de te verwerken materialen. Wij werken met alle bekende merken en kunnen op deze manier echt een goed advies geven. Het voordeel is dat wij bekend zijn met de materialen en wij de keuken optimaal kunnen opbouwen of renoveren. Het is echt een kwestie hoe u zelf de keuken wilt hebben. Wij doen de rest. 

Een sfeerimpressie van wat wij doen

Vol trots laten wij u graag ons vakwerk zien. Wij hebben recent het tegelwerk verzorgd voor 't Goude Hooft in Den Haag. Door het gehele pand van 't Goude Hooft is ons tegelwerk terug te zien. Als u eens lekker gaat genieten bij 't Goude Hooft kijk dan zeker eens om u heen. Wellicht inspirerend voor uw ideeen. Bekijk de sfeerimpressie. 

Bekijk ons laatste project: 't Goude Hooft

Ons traject naar een nieuwe keuken

Bij het installeren van een nieuwe keuken komt een hoop kijken. Van keukenkastjes, de inrichting, de oppervlakte, leidingen, water, gas, tegels en ga zo maar door. En de keuze voor een keukeninrichting is iets voor de lange termijn. Dit alleen is al een reden om eens advies bij ons op te vragen. 

Wij kunnen leuke dingen doen met een ruimte. En dat hoeft echt niet duurder te zijn dan de keukens van de bekende groothandels. Sterker nog, door ons technische inzicht kunnen wij met de ruimte spelen. Door net die slimmer kastjes of een maatwerk keukenblad in te meten kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte. Soms kan er met minder materiaal worden gewerkt, en dus goedkoper, om de ruimte optimaal te benutten. 

Ook speelt natuurlijk ons vakwerk mee. Als we iets doen, dan doen we het goed. In het gehele traject heeft u een vast contactpersoon bij de inrichting van de keuken. Bij de installatie zullen wellicht onze loodgieter, onze stucadoor en onze tegelzetter een bezoek afleggen in huis of aan kantoor. Alle communicatie tijdens het gehele traject loopt via een contactpersoon. Op deze manier is onze planning en communicatie optimaal. U zult dus weinig tot geen (over)last hebben tijdens het installeren van de nieuwe keuken. 

Sfeerimpressie keukens

Informatie opvragen

Eventuele vragen of informatie over onze dienstverlening kunt u ook per mail aanbieden. Binnen 24 uur beantwoorden wij uw mail met een uitgebreid antwoord en / of advies. Mail naar info@hennieeckhardt.nl

Advies en offerte opvragen

Voor een uitgebreid advies kunt u contact opnemen met uw contactpersoon Hennie Eckhardt. In een eerste telefonisch onderhoud maakt Hennie Eckhardt een vervolgafspraak voor een advies en eventueel een offerte. Bel Hennie Eckhardt via 06-53382689. 

Afspraak maken

Wij bezoeken onze opdrachtgevers. Wij leggen ook bezoeken af buiten kantooruren. Op locatie begint al ons advies. Indien u een afspraak wilt maken op locatie, neemt u dan even telefonisch contact met op met Hennie Eckhardt via 06-53382689. 

info@hennieeckhardt.nl | Installatie | Verbouw | Renovatie
Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl