Badkamer laten bouwen of renoveren

Eigenlijk is alles bij ons wel mogelijk op het gebied van het laten bouwen of renoveren van een badkamer. Onze jarenlange ervaring in badkamers heeft inmiddels opgeleverd dat elk badkamerproject tot iets moois heeft geleid. 

Iedereen heeft een eigen idee of smaak voor de inrichting van de badkamer. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Hoe kan de ruimte optimaal worden ingericht, welke tegels zijn geschikt, welke kleuren kunnen worden gecombineerd en wellicht nog wel het belangrijkste: vervolgens de tegels en het sanitair vakkundig plaatsen. Zeker in de voorbereiding hebben wij een meerwaarde voor u. Graag laten wij u alle mogelijkheden aan materialen en technieken zien. 

Zo kunnen wij u adviseren over het de inrichting van de ruimte, om net de leuke hoekjes te creeeren, optimaal het licht te gebruiken en alles zo gebruikersvriendelijk in te richten. Kortom: Een leuk samenspel van ideeen die uiteindelijk tot een badkamer leidt die helemaal naar uw zin is. 

Een sfeerimpressie van wat wij doen

Vol trots laten wij u graag ons vakwerk zien. Wij hebben recent het tegelwerk verzorgd voor 't Goude Hooft in Den Haag. Door het gehele pand van 't Goude Hooft is ons tegelwerk terug te zien. Als u eens lekker gaat genieten bij 't Goude Hooft kijk dan zeker eens om u heen. Wellicht inspirerend voor uw ideeen. Bekijk de sfeerimpressie. 

Bekijk ons laatste project: 't Goude Hooft

Onze badkameroplossingen. Vakwerk. Voordelig. 

Er kan zoveel met een badkamer. Ook met een kleiner budget. Door de jaren heen hebben we elke grootte wel gehad. Door deze ervaring weten we precies welke oplossingen geschikt zijn voor elke ruimte.

Materialen, sanitair, tegels. Belangrijke en soms moeilijke keuzes. Wij werken samen met een groot aantal leveranciers die zijn gespecialiseerd in materialen, sanitair en tegels. Eerst bekijken we de locatie. Een badkamer, sauna, wellnessruimte. Aan huis, kantoor, sportschool of andere locaties. De zogenaamde natte ruimte in een pand verdient absoluut aandacht. Door van te voren goed te inventarisen hoe de ruimte gebruikt gaat worden, zijn door ons advies toekomstige problemen als lekkages of verkeerd gebruik van materialen te voorkomen. Door de juiste combinatie van materiaal, sanitair en tegels kunnen wij voor elke locatie een badkamer of andere natte ruimte opleveren. 

Het assortiment aan badkamerinrichtingen is enorm. Voor elke stijl en budget hebben wij een goed en voordelige oplossing. Neem gewoon eens contact met ons op om uw budget en uw ideeen voor te leggen. U zult bij ons eerste contact al enthousiast worden van onze mogelijkheden. 

 

Sfeerimpressie badkamers

Informatie opvragen

Eventuele vragen of informatie over onze dienstverlening kunt u ook per mail aanbieden. Binnen 24 uur beantwoorden wij uw mail met een uitgebreid antwoord en / of advies. Mail naar info@hennieeckhardt.nl

Advies en offerte opvragen

Voor een uitgebreid advies kunt u contact opnemen met uw contactpersoon Hennie Eckhardt. In een eerste telefonisch onderhoud maakt Hennie Eckhardt een vervolgafspraak voor een advies en eventueel een offerte. Bel Hennie Eckhardt via 06-53382689. 

Afspraak maken

Wij bezoeken onze opdrachtgevers. Wij leggen ook bezoeken af buiten kantooruren. Op locatie begint al ons advies. Indien u een afspraak wilt maken op locatie, neemt u dan even telefonisch contact met op met Hennie Eckhardt via 06-53382689. 

info@hennieeckhardt.nl | Installatie | Verbouw | Renovatie
Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl